Octavia Spencer si zahrá Boha v novom filme The Shack

18.3.2015|Ivet Kollárová|
Octavia Spencer si zahrá Boha v novom filme The Shack

Herečka Octavia Spencer by si mohla zahrať úlohu Boha v novom filme štúdií Lionsgate, The Shack. Film predstavuje adaptáciu knižného bestselleru od spisovateľa Williama P. Younga. Stuart Hazeldine bude film režírovať a o produkciu sa postarajú Gil Netter a jeho Netter Productions spoločne s Bradom Cummingsom. Film by sa mal začať natáčať už teraz na jar.

Kniha The Shack (Chatrč) spisovateľa William P. Young vyšla v roku 2007. Rozpráva príbeh Mackenzieho Allena Philipsa, ktorý po zničujúcej tragédií obdrží záhadnú správu, ktorá vyzerá, že ju poslal Boh, a ktorá ho pozýva späť do chatrče. Mac pozvanie prijme, a okrem toho, že sa ocitá v prítomnosti Boha, vydáva sa na cestu za pravdou, odpustením a prijatím, ktorá mu navždy zmení jeho život.

Kniha sa stala okamžitým bestsellerom, celosvetovo sa z nej predalo 18 miliónov kópií (z toho 10 miliónov v USA) preložených do 39 jazykov.

Octavia Spencer, ktorá za svoj výkon vo filme Farba citov získala Oscara, sa okrem tohto úspešného filmu, ktorý je taktiež knižnou adaptáciou, objavila hneď v niekoľkých úspešných projektoch. V roku 2014 si zahrala v post-apokalyptickom filme Snowpiercer režiséra Joon-ho Bonga, objavila sa v životopise Jamesa Browna, Get on Up: Príbeh Jamesa Browna a najnovšie si zahrala vo filme štúdií Relativity, Black and White po boku Kevina Costnera, za ktorý získala viac ako pozitívne reakcie.

Tento rok sa objaví vo filme Rezistencia, ktorý do našich kín príde už zajtra, štvrtok 19.3., a v zálohe má aj film štúdií Voltage, Fathers and Daughters.

Zdroj:  variety.com Foto © Jaguarps | Dreamstime.com

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...