Prvá fotka Harley Quinn a teaser k filmu od DC Comics, Birds of Prey

29.1.2019|Ivet Kollárová|
Prvá fotka Harley Quinn a teaser k filmu od DC Comics, Birds of Prey

Dlhoočakávaný projekt štúdii Warner Bros.DC Comics s názvom Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), ktorý sa, ako aj názov prezrádza zameriava najmä na obľúbenú, trochu šialenú (anti)hrdinku Harley Quinn sa momentálne natáča v Los Angeles. Quinn buduje tím superhrdiniek, medzi inými aj s Huntress, Black Canary, či Renee Montoya, s ktorými sa vydáva do boja proti zločinu a kráľovi podsvetia v meste Gotham. 

Hlavnú úlohu Harley Quinn opäť stvárni Margot Robbie, ktorá túto postavu predstavila prvý krát svetu v snímke Jednotka samovrahov. Včera Margot na svojom instagram zverejnila prvú fotku ako Harley a spoločnosť Fandago uverejnila prvý teaser k filmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss me? HQ

Príspevok, ktorý zdieľa @ margotrobbie,

V ostatných úlohách by si mali zahrať Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Jurnee Smollet-Bell (Black Canary), Rosie Perez (Renee Montoya) a v úlohách zlých chlapcov sa predstavia Ewan McGregor ako Black Mask, či Chris Messina ako Victor Zsasz. O réžiu snímky sa postará čínska režisérka Cathy Yan, ktorá sa stala vôbec prvou ázijskou režisérkou pracujúcou na komiksovom filme.

Pre štúdia Warner Bros. predstavuje film Birds of Prey jeden z dvoch najočakávanejších filmov z DC Univerza, ktoré vystupujú viac ako samostatné filmy, než ako súčasť franchisu. Druhým očakávaným filmom je nový JokerJoaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe, ktorý rozpovie príbeh životom a spoločnosťou zničeného človeka, ktorý prešiel na stranu zla. Film režíruje Todd Philips a okrem Phoenixa si v ňom zahrá aj Zazie Beetz. Film Joker by sa mal do kín dostať 3. októbra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camera test (w/ sound). Joker.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Postava Harley Quinn predstavuje jednu z najžiadanejších a obľúbených postáv DC Univerza. Margot Robbie svoj hlas animovanej Harley Quinn prepožičala aj v pokračovaní filmu Lego Príbeh. Určitá alternatíva postavy sa objavila aj v seriáli Gotham stanice Fox a najnovším príspevkom bude animovaný seriál Harley Quinn, kde postavu nahovorí Kaley Cuoco zo seriálu Teória veľkého tresku, ktorý bude mať koncom roka premiéru na streamovacej stanici DC

Film Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) bude mať slovenskú premiéru 6. februára 2020.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos/Warner Bros./instagram

Súvisiace články