HODNOTENIE

freeangel
Presne páni ako ste napísali :) najlepšia časť filmu je ta rana tomu chudákovi čo chcel práve "vystúpiť" z výťahu. Ani sa mu nečudujem že za takú záchranu potom chcel aby jeden obetoval svoju dcéru a druhý keď sa obetoval tak mu bol na posmech.po takej šupe by som im prial to isté :))) ale jedno ma trápi viac. má niekto poňatie , aka bola pointa tohoto SHITu ??? (a to bez prepáčenia. lebo zaplatiť za to v kine, tak prvý krát v živote chcem naspeť peniaze) ;)
PSYCHO
peto166
no neviem.. ale tieto nove horory ak to tak mozem nazvat nestoja ani zanic!!! niekedy mi to vazne pripada ze je to skorej komedia ako horor.. :D heh ale ten straznik s tym hasiacim pristrojom ma tiez pobavil... davam 2 hviezdicky za snahu ale inac je to sprostost!!! ;)
Hattori Hanzo
Veľmi slabé. Jednu hviezdu dávam len za nejaký ten špeciálny efekt a zaujímavú myšlienku filmu, ktorú však tvorcovia a herci totálne sprasili. O hereckých výkonoch sa tu nedá hovoriť, tá holka na vozíku mala radšej mlčať, pretože každá veta, ktorú vypustila z úst (aj keď ich nebolo tak veľa), znela v jej podaní neuveriteľne smiešne a absolútne sa jej to nedá uveriť. Ďalšia vec, scream queen? Trapnejšieho ducha som dávno nevidel, možno v nejakom starom horore zo zámku. Čo ma ale fakt pobavilo, keď som videl ako ten neschopný strážnik zobral hasiaci prístroj a ovalil ním chlapíka vo výťahu, pri čom chcel samozrejme trafiť niečo iné...