Výroba filmu Deadpool 2 bola odštartovaná

19.6.2017|Marko Aust|
Výroba filmu Deadpool 2 bola odštartovaná

Výroba očakávaného pokračovania Deadpool 2 sa už oficiálne začala, čo potvrdil na svojom twitterovom účte hlavná hviezda filmu štyridsaťročný Ryan Reynolds (Dáma v zlatom, Nepriateľ pod ochranou) a tiež scenárista Rhett Reese.

Ako sme už dávnejšie uviedli v minulom článku, dvojku bude režírovať David Leitch (The Coldest CityJohn Wick), scenár pripravili už spomínaný Rhett Reese spolu s Paulom Wernickom.

Vo filme sa opäť objavia hereckí predstavitelia Leslie Uggams, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand a Stefan Kapicic. Taktiež sa môžeme tešiť na nové tváre ako Zazie Beetz, Josh Brolin, Jack Kesy či Shioli Kutsuna.

Film Deadpool po svojom otváracom týždni zarobil vyše 780 miliónov dolárov, čo ho zaradilo medzi najúspešnejší filmový hit štúdia Fox. Vo filme sa bývalý vojak špeciálnych síl podrobil nečestnému experimentu, pri ktorom získal schopnosť rýchleho hojenia a stal sa novou osobnosťou ako Deadpool. Taktiež si môžete prečítať aj našu recenziu k filmu Deadpool.

Slovenská premiéra Deadpool 2 je naplánovaná na 31. mája 2018.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Cinemart SK

Súvisiace články

Deadpool 2

Deadpool 2

Ryan Reynolds sa mnoho rokov snažil priniesť na plátna kín svoj vysnívaný projekt, a to komiksovú adaptáciu Deadpoola. Niekoľko rokov sa mu...