Film Deadpool 2 bude režírovať David Leitch

24.11.2016|Ivet Kollárová|
Film Deadpool 2 bude režírovať David Leitch

Štúdiá Fox sa približne pred mesiacom dostali do menších problémom s prípravou pokračovania filmu Deadpool 2. Dôvodom bol odchod Tima Millera z režisérskej stoličky. Jeho dôvod, kreatívne nezhody s hviezdou filmu Ryanom Reynoldsom. O to horšie, že Miller spolupracoval pri písaní scenára pre „dvojku“.

Pred pár dňami ale zverejnili informáciu, že pokračovanie najúspešnejšieho filmu štúdii bude režírovať David Leitch, ktorý si režisérsky debut odbil vo dvojici s Chadom Stahelskim a filmom John Wick. Štúdiá Fox zároveň dúfajú, že na pokračovaní Deadpoolu sa bude podieľať väčšina z tvorcovského tímu jednotky, a teda aj scenáristi Rhett ReesePaul Wernicky.

Premiéra filmu Deadpool 2 známa zatiaľ nie je. Istý je ale návrat Ryana Reynoldsa, ktorý si zopakuje hlavnú úlohu Wade Wilsona a.k.a. Deadpoola.

Film Deadpool sa stal najväčším tohto ročným hitom štúdii Fox. Po otváracom dni, na Sv. Valentína, film celosvetovo zarobil cez 780 miliónov dolárov a s označením R (film neprístupný pre maloletých, príp. len v sprievode rodičov, či dospelej osoby) sa stal najvýnosnejším filmom v histórii.

Zdroj:  variety.com Foto © CinemArt SK

Odporúčané články