HODNOTENIE

RobertHolik
Podla mna genialne dielo, tak krasne zahrate, skvela hudba, Glen Hasard je uzasny.. Marketa Irglova vsak pekne spieva, no ako herecka sa mi vobec nepacila.. uplne smutne to bolo podla mna... Film je ale genialny, skvele napisany, dobre zahrany, teda okrem Irglovej, a aj vtipny :) Odporucam!
borovska
Jason01
Tento film ma naozaj sklamal. Neočakával som veľa ale naozaj som nečakal roztrasenú kameru horšue ako na kinoripe, neskutočne zlú angličtinu hlavnej postavy a neskutočne plytký a nudný dej. Je treba povedať, že Falling Slowly je naozaj splendid pesnička, absol=utne súhlasím s udelením oskara a zaujímavý je aj koniec kde som naozaj nečakal niečo také ako navrátenie sa k povodným partnerom, ale to nemení nič na veci, že celý film som sa nudil, takmer som spal, trpel som hroznou kamerou aj zlými pesničkami. 50%.
guri
Tak v prvom rade by som Once nenazval muzikalom, ale skor hudobnym filmom, ktore mam tak rad (Almost Famous, High Fidelity). Kazdopadne sa jedna o (moje osobne) prekvapenie roka. Film o zblizovani dovch ludi prostrednictvom hudby. Pesnicky su nadherne a pocuvatelne aj mimo filmu (a nejedna sa len o Oscarovu Falling Slowly). Je vidiet, ze film je natoceny z lasky k hudbe a nie z penazi, ktorych bolo skutocne malo. Z celeho filmu by som asi najviac vyzdvihol civilne (ne)herectvo predovsetkym ustrednej dvojice a dve (pre mna velmi silne) hudobne sceny - prve hranie Falling Slowly v obchode a nahravanie prvej piesne v studiu (When Your Mind's Made Up). Taky maly klenot.