HODNOTENIE

edward14
Vďakabohu nie som 80 ročná dôchodkyňa, ktorá si rada poplače na týchto infantilných telenovelách.
peto166
pridavam sa.. je to viac-menej odpad! asi ani jeden diel z cca 4 som nedopozeral az do konca.. je to taka telenovela pre "panicky" na dobru noc.. avsak pre sirsie spektrum divakou to podla mna iste nieje... "najlepsie" boli tie zabery na oci, pomaly priblizovat "akoze napinat" a prejde 5 minut.. (uplna parada, pozerat sa niekomu do oci 5 minut..) potom aby clovek nezaspal.. dalej: ,, Tisíc a jedna noc, Ordinácia, Odsúdené a mechické telenovely.. ako to tu popisala pani predomnou, ale aj panelak (aspon z mojej strany) by som zaradil do vysielania TV DOMA..!!! to su telenovely pre tento program.. nikto kto ma rad dobre (myslim aspon trocha dobre) filmy to nepozera.. (ak neratam dochodkyne a milovnikov romantiky co si radi poplacu..) t.j. vse z mojej strany :D
Anča
Hovorím len za seba a moju rodinu a nám sa tento seriál páči. Konečne je to niečo iné ako americké drasťáky a fantasmagorické filmy. Človek si potrebuje oddýchnuť a nie ísť spať celý vystresovaný. Myslíme si, že je dosť programov na výber a každý si môže naozaj vybrať. Tak prečo by to mali byť len programy typu ,, Ordinácia, Odsúdené a mechické telenovely. Ani nám sa niektoré programy nepáčia, ale nebudeme sa o nich vyjadrovať ako o humuse a pod. Všimnite si radšej vy, ktorí hodnotíte, čo sa vám páči a či ten váš výber vkusu neuráža niekoho iného.
Marko
Neuveriteľné, každý diel tejto naivnej telenovelovej megafrašky na Markíze prekročil sledovanosť divákov nad 1 000 000. Chalabohu že nepatrím do tejto skupiny.
fantomas
Nechápem ako túto s prepáčením tureckú hovadinu mohla Markíza zaradiť do hlavného vysielacieho času.
hornblower
Videl som na Markize len jeden diel a to len 20 min. Pri dlhsom sledovani mozete dojst k zdravotnej ujme.