HODNOTENIE

RobertHolik
Necitajte tie hodnotenia... Podla mna tento film je urcite tak vtipny ako prvy film.. Ak mate radi Mr Beana a jeho typ humoru tak toto vas pobavi.. najlepsia scenka je ked caka na odvoz.. to je tak dobre komicky zahrate a postrihana scenka.. Milujem tento film.. Milujem Mr Beana!
Willweber
Dobry film na pobavenie, ale niekedy to bolo az prehne.
guri
Prvy film s Mr. Beanom vobec nebol perfektny, no aspon som sa pri nom bavil. To sa vsak tohto kusku vobec netyka, v ktorom sa tupost hlavnej postavy strieda s tupostou scenara.
traktorista
Rowan Atkinson nech už radšej nehrá Beana v celovečerákoch, podnázov filmu Filmová katastrofa tu platí doslova. Je to nechutná zlátanina skečov grimás a rádobyvtipných epizódiek, ktoré tu vôbec nefungujú a kvalitatívne sú oproti seriálu z 90-tych rokov na míle ďaleko.
OReX
Stotoznujem sa s recenzentom, totalne nudny film. Dufam, ze toto bol posledny pokus vyuzit uspesnost Beanovej postavy z rokov minulych a vyzmykat tak posledne kvapky humoru na natocenie neuspesnej komedie.
acer
Ja som videla tento film po cesky a strasne sa mi to pacilo.Pozrite si to tiez po cesky,potom zmenite nazor.A hlavne si vsimajte na konci ked budu na tej premiere,co je napisane na platne.Uvidite,ze sa aj zasmejete,bude sa Vam to pacit.
Marko
Už to nie je ten Mr.Bean ako ho poznáme z rovnomenného seriálu z 90-tych rokov. V celom filme väčšina gagov pôsobí príliš kŕčovito, dobré vtipné scény by sa spočítať maximálne na prstoch jednej ruky.
Pyke
Bol som včera na premiére tohto filmu a musím povedať, že ma veľmi sklamal. Po excelentnej komédii "Najväčšia filmová katastrofa" prišiel Atkinson s filmom "Johnny English", ktorý síce kritika zniesla pod čiernu zem, ale mne sa celkom páčil. Avšak posledný film "Prázdniny pana Beana" bude asi fakt posledný. Je to podľa môjho názoru násilný pokus o oživenie postavičky Mr.Beana. Prekážalo mi, že mnohé gagy sme už u Beana videli v jeho sitcomoch, niektoré scény sú príliš dlhé, u mnohých scén divák dopredu uhádne, ako dopadnú. Ani ohlas divákov v sále, kde som bol, nebol takmer žiadny - u Beana sme zvyknutí smiať sa od začiatku až do konca, v tomto filme však boli pasáže, kde 10 a viac minút bolo v sále hrobové ticho. Nič to, pamätajme si aspoň to dobré, čo Atkinson natočil a dúfajme, že toto bol posledný film s Beanom. Myslím si, že viac nám už nemá čo povedať.