V Universal Studios zúril požiar - nie filmový, ale skutočný

1.6.2008|Slavomír Sochor|
V Universal Studios zúril požiar - nie filmový, ale skutočný Dnes ráno, pár kilometrov od centra Los Angeles sa v štúdiách spoločnosti Universal Studios spustil nečakaný požiar. Požiar nasledoval po pár výbuchoch nad štúdiom. Na zásahu sa zúčastnilo približne 400 požiarnikov a 2 vrtuľníky, ktoré zachraňovali situáciu rozstrekovaním vody. Momentálne nie sú známe príčiny požiaru. Podľa informácií sa zranil pri zásahu jeden požiarnik. Plamene sú momentálne pod kontrolou. Návštevníci zábavného parku Universal Studios majú obmedzený prístup jedine do okolia vyhoreného štúdia.

Mimochodom v zábavnom parku Universal Studios sa dnes odovzdávali aj hudobné ceny stanice MTV. Požiar ale nenarušil dianie akcie. Dozorca požiarnikov vyhlásil, že momentálne vyhorela iba jedna budova. Horela veľmi rýchlo, keďže štúdia sú stavané väčšinou z masívneho dreva.

V spomínaných štúdiách sa v minulosti natáčali filmy ako King Kong - Petra Jacksona a veľkofilm Stevena Spieberga Jurský park. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články