K filmu Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc 2 je už hotový scenár

22.9.2014|-ma-|
K filmu Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc 2 je už hotový scenár

Prvý diel filmu Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc vo svojom minuloročnom debute zarobil celosvetovo približne 225 miliónov dolárov. S týmito číslami bolo filmové štúdio Paramount viac než spokojné a niet divu, že si vyžiadalo pokračovanie tohto filmu.

Tommy Wirkola, ktorý v prvej časti okrem scenára sa chopil aj režisérskej stoličky, sa na texaskom festivale Fantastic Fest nechal počuť, že scenár k druhej časti Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc už napísal a filmové štúdio Paramount ho už ma k dispozícii. Ako ďalej odvetil, všetko je teraz v rukách Paramountu, ďalšie informácie nie sú známe.

Avšak herec Jeremy Renner, ktorý si zahral vo filme hlavnú úlohu Janka je momentálne veľmi zaneprázdnený. Tieto komplikácie vyvolávajú otázky, ako sa s týmto Paramount vysporiada, či nakoniec nedá projekt k ľadu, neodložia alebo úlohu Janka preobsadia. Ďalší vývoj ukáže čas.

Okrem Jeremyho Rennera si po jeho boku zahrali Gemma Arterton v úlohe Marienky, ďalej Famke Janssen a Peter Stormare.

Prvý diel filmu Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc si môžete pripomenúť trailerom a ďalšie fotky k filmu nájdete v fotogalérii.

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Bontonfilm

Súvisiace články