Chystá sa spinoff k filmu John Wick s názvom Ballerina

8.10.2019|Ivet Kollárová|
Chystá sa spinoff k filmu John Wick s názvom Ballerina

Štúdia Lionsgate sa pripravujú na spoluprácu s režisérom Lenom Wisemanom, ktorý pracuje na spinoffe k franchisu John Wick s názvom Ballerina. Akčný thriller sa zameria na nájomnú vrahyňu, ktorá sa chce pomstiť ľuďom, ktorí zabili jej rodinu.

Postava Baleríny bola krátko predstavená v ostatnom filme John Wick: Kapitol 3 – Parabellum. Postavu stvárnila Unity Phelan, no známe zatiaľ nie je, či si ju zahrá aj v pripravovanom spinoffe. O scenár k novinke sa postará Shay Hatten, ktorý napísal scenáre aj pre Zacka Snydera a jeho Army of the Dead (Netflix), či spomínaného Johna Wicka – Parabellum

O produkciu filmu Ballerina sa postarajú Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski a Keanu Reeves. Za štúdia Lionsgate je to James Myers. Film Ballerina dostal od štúdii zelenú aj napriek pripravovanému štvrtému filmu John Wick.

Režisér Len Wiseman odštartoval svoju kariéru s úspešným franchisom Underworld. Postaral sa aj o film Smrtonosná pasca 4 a natočil niekoľko epizód seriálov ako Hawaii Five-O, Ospalá diera, Lucifer, Mutanti, či Swamp Thing.

Zdroj:  deadline.com Foto © Lionsgate

Súvisiace články