Televízne tipy na tretí májový víkend: triler Cudzinec vo vlaku, epický príbeh Ben-Hur

15.5.2020|Marko Aust|

Najobľúbenejší deň v týždni je opäť tu a spolu máme pre vás v našej pravidelnej rubrike výber televíznych tipov na piatok a víkend.

Na piatok večer máme tip na kriminálnu drámu Jack Reacher (20:30h, Markíza). V hlavnej úlohe bývalého vojenského vyšetrovateľa Jacka Reachera sa predstaví Tom Cruise. Jacka nájdete len vtedy, keď on sám chce byť nájdený. Objavuje sa v prípadoch, ktoré potvrdzujú, že spravodlivosť je slepá, a v záujme ich vyriešenia neváha ignorovať zákony svojej krajiny. 

Akčný triler Cudzinec vo vlaku (20:30h, Markíza) je ďalším tipom na sobotu večer. Pravidelná a úplne bežná cesta vlakom z práce domov sa znenazdajky zmení na pulzujúci a napínavý boj o život. Vlak sa blíži do cieľa, mŕtvoly pribúdajú a hlavné vyšetrovacou metódou v zbesilom tempe sa stáva pokus-omyl, päste a pištole. V hlavných úlohách sa predstavia Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson alebo Sam Neill. V kinách bol distribuovaný pod názvom Muž vo vlaku. 

Nedeľný tip bude patriť historickému epickému príbehu Ben Hur (20:25h, Joj Plus). Ben-Hura krivo obviní zo zrady adoptívny brat Messala, vysokopostavený príslušník rímskej armády. Jeho rodina vrátane milovanej manželky skončí vo väzení a on sám je zbavený majetku a odsúdený na doživotné galeje. Po troch rokoch strávených na mori sa Ben-Hur vracia do vlasti s jedinou myšlienkou – pomstiť sa Messalovi. 

Prajeme všetkým príjemný víkend.

  Foto © Bonton Film/Forum Film Slovakia

Súvisiace články