V životopise o Michaelovi Jacksonovi si zahrá jeho synovec Jaafar Jackson

31.1.2023|Ivet Kollárová|

Štúdia Lionsgate chystajú životopisný film o Kráľovi popu Michaelovi Jacksonovi. O réžiu filmu sa postará Antoine Fuqua, od ktorého máme filmy ako Training DayEqualizer, Bojovník, Sedem statočných, Vinník, či najnovšie Emancipation dostupné na Apple TV+

V projekte, ktorý dostal názov Michael si hlavnú úlohu hudobnej ikony zahrá jeho vlastný synovec Jaafar Jackson, nádejný spevák a umelec, syn Jermaina Jacksona. O produkciu filmu sa postará Graham King, ktorý rovnako stál za zrodom životopisného filmu Bohemian Rhapsody o lídrovi skupiny Queen, Freddiem Mercurym. Scenár k filmu napíše John Logan.

Podľa dostupných informácii od štúdii Lionsgate, by sa mal film zamerať na rôzne aspekty Jacksonovho života, vrátane jeho niekoľkých kontroverzii. Avšak, je otázne do akej miery a či predsa len, keďže súčasťou produkcie sú aj John BrancaJohn McClain, ktorí sa starajú o Jacksonove pozostalosti a, ktorí ho v minulosti obhajovali proti obvineniam zo sexuálneho zneužívania detí. Toto obvinenie sa do pozornosti širokej verejnosti opäť vrátilo dokumentom z roku 2019 Leaving Neverland.

Michael Jackson, ktorý sa stal jednou z najväčších popových hviezd na svete a svoje prvotné úspechy dosiahol v skupine Jackson 5, zomrel v roku 2009 vo veku 50 rokov.

Životopisný film Michael by sa mal začať natáčať ešte tento rok 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Antoine Fuqua (@antoinefuqua)

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos/archív/instagram

Súvisiace články