HODNOTENIE

RobertHolik
Stanley Tucci, jediny dobry v filme ktory inac stoji dost za nic.. Povodne mal hrat zabijaka Ryan Gosling, pribral dokonca 15-20 kil a ked sa objavil pred Peter Jacksonom tak dostal sok.. takto ho zrejme nechcel.. Tak racej si vybral Stanleyho Tucciho.. podla mna super vyber, no Gosling by bol urcite viac zaujimavy.. Hrozny effekt na konci filmu, uplne ze otras, ako z B-ckoveho filmu.. Inac dost dobre herectvo, celkom fajn scenar, len dost nudne, a pomale..
emkey
Johny70
Xloverin
smejko48
guri
V momentoch, ked Peter Jackson nechal volny priebeh svojim fantaziam a predstavivosti (sceny v nebi), som sa najviac nudil. Prisli mi akesi umele, bez vacsieho vyznamu, uplne zbytocne a hlavne potapali cely pribeh, nech bol akokolvek zaujimavy.
OReX
Zaujímavá kombinácia dramatického trileru s fantazijným žánrom. Vykreslenie doby 70tych rokov a teda aj zasadennie príbehu do prostredia zvládnuté veľmi dobre a detailne. Vyrozprávanie príbehu obeťou ohavného činu takisto pôsobilo pozitívne a umocňovalo zážitok. V mojom prípade sa film extra nevymyká z priemeru, je však zvládnutý precízne, popasú sa oči a na svoje si príde aj divák obľubujúci napätie a drámu.