Osobnosť Wesley Snipes
N/A
Články (3)

Dátum narodenia:

31.7.1962, Orlando, Florida, USA

Herecká filmografia
Expendables 32014
Surgeon
Gallowwalkers2012
Aman
Najlepší z Brooklynu2009
Caz
Strelec v ohrození2007
James Dial
Detonátor2006
Sonni Griffith
Blade: Trinity2004
Blade
Blade II2002
Blade
Sniper2002
Joe
Neporazitelný2002
Monroe Hutchen
Umění boje2000
Neil Shaw
Šerifovia1998
Mark J. Sheridan / Warren / Roberts
Futuresport1998
Obike Fixx
Blade1998
Blade
Vražda v Bielom dome1997
Det. Harlan Regis
Láska na jednu noc1997
Max Carlyle
Vlak plný peňazí1995
John
Vychádzajúce slnko1993
poručík Webster Smith
Demolátor1993
Simon Phoenix
Prepadnutie vo vzduchu1992
John Cutter
Ří?e drog1991
Nino Brown