Osobnosť Wesley Snipes
N/A
Články (3)

Dátum narodenia:

31.7.1962, Orlando, Florida, USA

Herecká filmografia
Expendables 32014
Surgeon
Gallowwalkers2012
Aman
Najlepší z Brooklynu2009
Caz
Strelec v ohrození2007
James Dial
Detonátor2006
Sonni Griffith
Blade: Trinity2004
Blade
Neporazitelný2002
Monroe Hutchen
Blade II2002
Blade
Sniper2002
Joe
Umění boje2000
Neil Shaw
Blade1998
Blade
Futuresport1998
Obike Fixx
Šerifovia1998
Mark J. Sheridan / Warren / Roberts
Láska na jednu noc1997
Max Carlyle
Vražda v Bielom dome1997
Det. Harlan Regis
Vlak plný peňazí1995
John
Vychádzajúce slnko1993
poručík Webster Smith
Demolátor1993
Simon Phoenix
Prepadnutie vo vzduchu1992
John Cutter
Ří?e drog1991
Nino Brown