Osobnosť Karel Roden
Karel Roden
Fotogaléria (2)

Dátum narodenia:

18.5.1962, České Budějovice, Československo

Herecká filmografia
Premlčané2022
Indián2022
Ondřej Jonáš
Jan Žižka2022
Wenceslas IV.
Vianočný príbeh2022
Přemek Skála
Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť2021
Večierok2021
Richard
3Bobule2020
Večierok2020
Richard
Sklenená izba2019
Von Abt
Vlk z Královských Vinohrad2016
vyprávač
Fotograf2015
Jan Saudek
Krásno2014
Frankenstein's Army2013
Viktor
Lidice2011
Frantisek Síma
Alois Nebel2011
Němý
Habermannův mlýn2010
Karel Brezina
Rocknrolla2008
Uri Obomavich
Tajnosti2007
Richard
Bathory2007
palatín Juraj Thurzo
Bestiář2007
Alex
Vaterland - Lovecký deník2004
Richard Czadsky
Hellboy2004
Grigori Rasputin
Nepriestrelný mních2003
Strucker