Osobnosť Cillian Murphy
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

25.5.1976, Douglas, Cork, Írsko

Herecká filmografia
Anna2019
Lenny Miller
Dunkirk2017
V srdci mora2015
Matthew Joy
Operácia Anthropoid2015
Transcendencia2014
Peaky Blinders2013
 Thomas Shelby / ...
Červené svetlá2012
Tom Buckley
Rozbitý svet2012
Mike Kiernan
Now2011
Timekeeper Raymond Leon
Vymedzený čas2011
Raymond Leon
Retreat2011
Martin
Počiatok2010
Edge of Love2008
William Killick
Sunshine2007
Robert Capa
Raňajky na Plute2005
Patrick \'Kitten\' Braden
Batman začína2005
Dr. Jonathan Crane
Dívka s perlou2003
Pieter