Osobnosť Robert Patrick
N/A

Robert Patrick

Osobnosť Robert Patrick
N/A

Dátum narodenia:

5.11.1958

Herecká filmografia
Pre balík prachov2020
agent Sam Baker
Nekonečná láska2014
Scorpion2014
agent Cabe Gallo
Na cudzí účet2013
Skiptracer
Trouble with the Curve2012
Nepriateľ pod ochranou2012
Lovelace2012
John J. Boreman
Lovci gangstrov2012
Max Kennard
S.W.A.T. 2: Pod paľbou2011
Walter Hatch
40 mm zúrivosti2007
Pete Daytona
Zástavy našich otcov2006
Colonel Chandler Johnson
Firewall2006
Gary Mitchell
Walk the Line2005
Ray Cash
Posádka 492004
Lenny Richter
Charlieho anjeli 2: Na plný plyn2003
Ray Carter