Osobnosť Susan Sarandon
N/A
Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

4.10.1946, New York, USA

Herecká filmografia
Blue Beetle2023
Victoria Kord
Možno poviem áno2023
Monica
Matky rebelky: Šťastné a veselé2017
Carla
Tammy2014
Pearl
The Calling2014
Hazel Micallef
Práskač2013
Joanne Keeghan
The Last of Robin Hood2013
Florence Aadland
Smrteľné lži2012
Ellen Miller
Veľká svadba2012
Bebe McBride
Pravidlá mlčania2012
Sharon Solarz
Atlas mrakov2012
neurčené
Doktor Smrť2010
Janet Good
Wall Street: Peniaze nikdy nespia2010
Sylvia Moore
Pevné puto2009
Grandma Lynn
Speed Racer2008
mama
Začarovaní2007
kráľovná Narissa
V údolí Elah2007
Joan Deerfield
Neodolateľný2006
Sophie
Romanca a cigarety2005
Kitty
Elizabethtown2005
Hollie Baylor
Alfie2004
Liz
Smiem prosiť?2004
Beverly Clark
Polnočná míľa2002
Jojo Floss
Igby2002
Mimi Slocumb
Rokerky2002
Lavinia Kingsley
Mačky a psi2001
Ivy (hlas)
Mŕtvy muž prichádza1995
rádová sestra Helen