Osobnosť Forest Whitaker
Forest Whitaker
Fotogaléria (6) | Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

15.7.1961, Longview, Texas, USA

Herecká filmografia
Finding Steve McQueen 
Respect2021
C. L. Franklin
Čierny panter2018
Zuri
Mesto lží2018
Jack Jackson
Prvý kontakt2016
plukovník Weber
Rogue One: Star Wars2016
Bojovník2015
Titus 'Tick' Wills
96 hodín: Zúčtovanie2015
Franck Dotzler
Konečná2013
Agent John Bannister
Komorník2013
Cecil Gaines
Out Of The Furnace2013
Wesley Barnes
Criminal Minds: Suspect Behavior2011
Sam Cooper
Experiment2010
Barris
Our Family Wedding2010
Brad Boyd
Dobré ráno, Vietnam1987
Edward Garlick
Čata1986
Big Harold