Osobnosť Emma Stone
Emma Stone
Fotogaléria (18) | Video (1) | Články (4)

Dátum narodenia:

6.11.1988, Scottsdale, Arizona, USA

Herecká filmografia
Súboj pohlaví2017
Billie Jean King
La La Land2016
Mia
Iracionálny muž2015
Jill
Amazing Spider-Man 2, The2014
Gwen Stacy
Birdman2014
Kúzlo mesačného svitu2014
Sophie
Krúdovci2013
Eep (hlas)
Amazing Spider-Man, The2012
Gwen Stacy
Lovci gangstrov2012
Jean
Mládeži neprístupné2012
neurčené
Farba citov2011
Eugenia 'Skeeter' Phelan
Ide len o sex2011
Bláznivá, hlúpa láska2011
Hannah
Easy A2010
Olive
Zombieland2009
Wichita
Všetky moje ex2008
Allison Vandermeersh
Superbad2007
Jules