Osobnosť Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
Fotogaléria (5) | Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

19.7.1976, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Vysoké napätie2017
Thomas Edison
Thor: Ragnarok2017
dr. Strange
Doctor Strange2016
dr. Stephen Strange
Zoolander 22016
All
Black Mass: Špinavá dohoda2015
Bill Bulger
Hobit: Bitka piatich armád2014
Smaug / Nekromancer
Kód Enigmy2014
Alan Turing
Tučniaky z Madagascaru2014
Classified (hlas)
Star Trek: Do temnoty2013
Khan
Fifth Estate, The2013
Julian Assange
Hobit: Smaugova pustatina2013
Smaug / The Necromancer
12 rokov otrokom2013
William Ford
Blízko od seba2013
Little Charles Aiken
Jeden musí z kola von2011
Peter Guillam
Whistleblower, The2010
Nick Phillips
Sherlock2010
Sherlock Holmes