Osobnosť Louis de Funès
Louis de Funès
Fotogaléria (15) | Články (2)

Dátum narodenia:

31.7.1914

Dátum úmrtia:

27.1.1983

Herecká filmografia
Žandár a žandárky1982
Ludovic Cruchot
Kapustnica1981
Claude Ratinier
Četník a mimozem??ané1979
Ludovic Cruchot
Krídelko alebo stehienko?1976
Charles Duchemin
Jo1971
Antoine Brisebard
Rozmary mocných1971
Don Salluste
Na strome1971
Henri Roubier
Četník ve výslu?bě1970
Ludovic Cruchot
Hibernatus1969
Hubert de Tartas
Četník se ?ení1968
Ludovic Cruchot
Oskar1967
Bertrand Barnier
Senzačné prázdniny1967
Charles Bosquier
Grand restaurant pana Septima1966
pán Septime
Veľký flám1966
Stanislas LeFort
Fantomas kontra Scotland Yard1966
komisár Juve
Fantomas se zlobí1965
komisár Juve
Bons vivants, Les1965
Léon Haudepin
Smoliar1965
Leopold Saroyan
Četník v New Yorku1965
Ludovic Cruchot
Četník ze Saint Tropez1964
Ludovic Cruchot
Fantomas1964
komisár Juve
Vyhoďte do povetria banku1964
Victor Garnier
Pouic Pouic1963
Léonard Monestier
Karamboly1963
Norbert Charolais