Osobnosť Julianne Moore
N/A
Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

3.12.1960

Herecká filmografia
Zamilovaná Gloria2018
Gloria
Suburbicon: Temné predmestie2017
Margaret
Kingsman: Zlatý kruh2017
Poppy
Hry o život: Drozdajka II2015
Alma Coin
Maggie má plán2015
Georgette
Hry o život: Drozdajka I2014
President Alma Coin
Siedmy syn2014
Malkinová
Non-Stop2014
Jen Summers
Mapy ku hviezdam2014
Havana Segrand
Carrie2013
Margaret White
Lásky Don Jona2013
Esther
Game Change2012
Sarah Palin
Bláznivá, hlúpa láska2011
Emily Weaver
Kids Are All Right, The2010
Jules
Single Man2009
Charley
Blindness2008
doktorova manželka
Next2007
Callie Ferris
Potomkovia ľudí2006
Julian Taylor
Hannibal2001
Clarice Starling
Magnolia1999
Linda Partridge
Big Lebowski1998
Maude Lebowski
Stratený svet: Jurský park1997
Sarah Harding
Zabijaci1995
Electra