Osobnosť Tim Burton
N/A
Články (6)

Dátum narodenia:

25.8.1958, Burbank, Kalifornia, USA

Réžijná filmografia
Dumbo2019
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej2016
Big Eyes2014
Temné tiene2012
Frankenweenie2012
Alica v Krajine zázrakov2010
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
Mŕtva nevesta Tima Burtona2005
Charlie a továreň na čokoládu2005
Velká ryba2003
Planéta opíc2001
World of Stainboy, The2000
Ospalá diera1999
Mars útočí!1996
Ed Wood1994
Batman Returns1992
Nožnicovoruký Edward1990
Batman1989
Beetle Juice1988
Pee-wee's Big Adventure1985
Alfred Hitchcock Presents1985
Frankenweenie1984
Faerie Tale Theatre1982
Vincent1982
Hansel and Gretel1982
Luau1982
Stalk of the Celery1979
Doctor of Doom1979
Island of Doctor Agor, The1971