Osobnosť Tim Burton
N/A
Články (6)

Dátum narodenia:

25.8.1958, Burbank, Kalifornia, USA

Réžijná filmografia
Dumbo2019
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej2016
Big Eyes2014
Frankenweenie2012
Temné tiene2012
Alica v Krajine zázrakov2010
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
Charlie a továreň na čokoládu2005
Mŕtva nevesta Tima Burtona2005
Velká ryba2003
Planéta opíc2001
World of Stainboy, The2000
Ospalá diera1999
Mars útočí!1996
Ed Wood1994
Batman Returns1992
Nožnicovoruký Edward1990
Batman1989
Beetle Juice1988
Alfred Hitchcock Presents1985
Pee-wee's Big Adventure1985
Frankenweenie1984
Luau1982
Vincent1982
Hansel and Gretel1982
Faerie Tale Theatre1982
Doctor of Doom1979
Stalk of the Celery1979
Island of Doctor Agor, The1971