Timberlake kraľuje Facebooku!

4.10.2009|Slavo Sochor|
Timberlake kraľuje Facebooku! Režisér, ktorý už mnohokrát prekvapil teraz pripravuje tragikomédiu o zakladateľoch asi najväčšej sociálnej sieti na svete – o Facebooku. Hovoríme o Davidovi Fincherovi, ktorého meno spájame s filmami Sedem (1995), Hra (1997) ale i s tohtoročným mysterióznym zážitkom Podivný prípad Benjamina Buttona.

Hlavnú úlohu zakladateľa Facebooku stvárni populárny americký herec a spevák Justin Timberlake, ktorého sme mohli vidieť doteraz len v slabších tituloch ako Love Guru (2009), ale i v nie až tak zavrhnutom filme Alpha Dog z roku 2007.

Ďalšieho zakladateľa Facebooku, toho najznámejšieho Marka Zuckerberga stvárni menej známy 26-ročný herec Jesse Eisenberg, ktorého sme videli vo filmoch Osada (2004), Hunting Party (2007), Adventureland (2009) ale i vo filme Zombieland (2009), ktorý mal americkú premiéru iba tento piatok.

Zakladateľskú trojku uzatvára rodák z Los Angeles Andrew Garfield, ktorý je vo filmovom šoubiznise iba štyri roky. Jeho prvý film bola krátkometrážna komédia Mumbo Jumbo. Teraz prevažne účinkuje v seriáloch, ale i v novej gilliamovke Imaginarium of Doctor Parnassus (2009). Vo filme Social Network účinkuje ako Eduardo Saverin.

Hoci sú názory na tento projekt od filmových fanúšikov Davida Finchcera skutočne rozporuplné, či prekvapivé, určite si tento film pôjde každý z nich pozrieť. O tom, že ani MovieMania nie je pozadu a zapojila sa do facebookového ošiaľu sa môžete predvedčiť v našej skupine. Budeme radi ak sa medzi nás pridáte a spoznáte kúzlo tejto siete. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív

Súvisiace články