Matthew McConaughey si zahrá v animáku spoločnosti Illumination Animated Film

16.1.2015|Ivet Kollárová|
Matthew McConaughey si zahrá v animáku spoločnosti Illumination Animated Film

Herec Matthew McConaughey je prvým hercom, ktorý prisľúbil účasť na zatiaľ nepomenovanom animovanom projekte spoločnosti Illumination Entertainment. Matthew by mal prepožičať svoj hlas jednej z postavičiek nového animovaného filmu, ktorý by mal prísť do kín v roku 2016.

Presnejšie detaily filmu zatiaľ nie sú známe, ale nový animáč je charakterizovaný ako hudobná komédia, ktorej postavičky sa stoj čo stoj snažia udržať správny tón, sú súťaživé a plné odvahy. Film by mal mať premiéru 21. decembra 2016.

Režisérom a scenáristom snímky je Garth Jennings (Son of Rambow). Chris MeledandriJanet Healy film produkujú.

Pre McConaugheyho by to bola len druhá spolupráca na animovanom filme. Premiéru bude mať s animovaným filmom Kubo and the Two Strings, ktorého dátum premiéry Laike Entertainment plánuje na august roka 2016. Matthewa môžeme aktuálne vidieť v sci-fi snímke Interstellar. Zároveň sa pripravuje na natáčanie nového filmu The Free State of Jones, ktorý bude režírovať Gary Ross.

Spoločnosti UniversalIllumination sa medzitým chystajú na premiéru svojho nového filmu Minions, s hlasmi od Sandry Bullock, či Jona Hamma, ktorý bude mať premiéru 10. júla 2015 (už 25. júna 2015 v slovenských kinách).

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © archív

Súvisiace články

Prehľad filmov na máj 2024

Prehľad filmov na máj 2024

Pred nami je mesiac máj, mesiac lásky a my tu máme pre vás opäť prehľad filmov, ktoré uvidíme v slovenských kinách. Kaskadér Jeho...