Tom Hardy si nakoniec nezahrá vo filme Suicide Squad

17.1.2015|Ivet Kollárová|
Tom Hardy si nakoniec nezahrá vo filme Suicide Squad

Herec Tom Hardy, známy predovšetkým postavou Bana z filmu Návrat Temného rytiera, či z dobovej snímky Zem bez zákona, musel zrušiť účinkovanie na filme Suicide Squad. Dôvodom je hercov nabitý pracovný diár.

Film Suicide Squad štúdií Warner Bros. vzniká na základe komiksu, kde sa z partie darebákov stanú hrdinovia a na oplátku im budú všetky ich zlé činy odpustené. Film režíruje David Ayer a hlavných hrdinov by si mali zahrať Will Smith ako Deadshot, Margot Robbie ako Halrey Quinn, Jared Leto ako Joker, či Jai Courtney ako Boomerang a Cara Delevingne ako čarodejnica Enchantress.

Hardy mal hrať postavu Rickiho Flagga, hlavného vodcu skupiny, ktorá pozostáva najmä z Batmanových nepriateľov. Či sa herec Jake Gyllenhaal nakoniec objaví ako Flagg zatiaľ nie je oficiálne potvrdené.

Hardyho zaneprázdnenosť spočíva najmä v natáčaní aktuálnej snímky The Revenant režiséra Alejandra G. Inarritu, ktorý v súčasnoti boduje so snímkou Birdman. V dráme odohrávajúcej sa na pohraničí si hlavnú postavu zahrá Leonardo DiCaprio, a vyzerá to tak, že natáčanie snímky sa predĺži nad stanovený časový plán.

Hardyho môžeme tento rok vidieť v očakávanom filme Mad Max: Fury Road, ktorý sa do našich kín dostane 14. mája.

Film Suicide Squad by sa mal začať natáčať v polovici apríla v Toronte. Premiéra filmu je naplánovaná na 5. august 2016.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články