TV tipy na posledný augustový víkend: svet rýchlych kolies Rýchlo a zbesilo 6, thriler Inferno

28.8.2020|Marko Aust|

Ani sme sa nenazdali, a letné prázdniny pomaly končia. Pred nami je posledný prázdninový víkend, ku ktorému sme vybrali pravidelnú trojicu televíznych tipov.

Na úvod potešíme priaznivcov rýchlych kolies a burácajúcich motorov, na piatok večer máme tip na akčný film Rýchlo a zbesilo 6 (20:35h, Joj). Niektoré motory nezadrete, aj keď jazdíte zásadne s plynovým pedálom zošliapnutým k podlahe. VinDiesel, Paul Walker a Dwayne Johnson sa vracajú v ďalšom diele jednej z najúspešnejších filmových sérií súčasnosti. Vo vytuningovaných autách jazdiť výhradne rýchlo a zbesilo, k tomu pribudne pár luxusných akčných scén.

Na sobotnajší tip sme vybrali snímku od Michaela Baya Transformers: Posledný rytier (20:30h, Markíza). Vodca Autobotov Optimus Prime zmizol. Svet zmieta zúrivá vojna medzi ľuďmi a ostatnými Transformermi. Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformermi bohaté skúsenosti a vo vojne sa spojí s “nepriateľom” Bumblebeom. Ich spoločným cieľom je nájť dôvod, prečo sa Transformers po stáročia vracajú na Zem. Odpoveď na túto otázku im môže dať významný historik a asi najväčší teoretický znalec Transformerov Edmund Burton (Anthony Hopkins), ktorý verí, že práve v minulosti je možné nájsť kľúč k ukončeniu vojny a záchrane ľudstva.

Ak sú bestsellery s profesorom Langdonom od Dana Browna vaša šálka kávy, tak si v nedeľu určite nenechajte ujsť náš posledný tip na nedeľu: thriler Inferno (20:30h, Markíza). V tomto filmovom spracovaní štvrtej časti knižnej série sa profesor Robert Langdon (Tom Hanks) zobudí na nemocničnom lôžku vo Florencii a nepamätá si nič, čo sa odohralo za posledných niekoľko dní. Jeho život je v ohrození a všetko závisí od toho, či dokáže rozlúštiť najťažšiu hádanku svojho života.

Prajeme všetkým príjemný víkend.

  Foto © Itafilm/Cinemart/Barracuda Movie

Súvisiace články