Pokračovanie filmu Na nože hlási opäť hviezdne obsadenie s Kathryn Hahn, či Davom Bautistom

21.5.2021|Ivet Kollárová|
Pokračovanie filmu Na nože hlási opäť hviezdne obsadenie s Kathryn Hahn, či Davom Bautistom

Keď sa obsadzoval film Duna režiséra Denisa Villeneuva celý filmový svet očakával, kto z hollywoodskej elity bude do filmu obsadený ako ďalší. A hviezdne mená pribúdali, medzi nimi Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Javier Bardem, či Stellan Skarsgard, a my sme nadobudli pocit, že to nikdy neskončí. Skončilo a na film Duna sa môžeme tešiť už 16. septembra.

Tento rok je podobný prípad pokračovanie filmu Na nože, ktoré prešlo od štúdii Lionsgate k streamu Netflix podľa zmluvy za rekordnú sumu 469 miliónov dolárov, ktorá obsahuje práva na dve pokračovania a vytvorenie franchisu. Jednou z podmienok zmluvy je účasť Daniela Craiga ako charizmatického detektíva Benoit Blanca vo všetkých pokračovaniach. Craig je aj jediný herec z originál filmu z roku 2019, ktorý sa objaví v pokračovaniach.

Druhým navrátilcom do pokračovania je režisér filmu, ktorým bude opäť Rian Johnson, ktorý sa postará aj o scenár. A kto sa teda objaví v pokračovaní filmu Na nože? Zoznam je vcelku pestrí: Kathryn Hahn (WandaVision, Transparent), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami..), Dave Bautista (Strážcovia galaxie, Duna), Edward Norton (Birdman, Kult Hákového Kríža), Kate Hudson (Almost Famous), či Janelle Monáe (Skryté čísla, Vyvolení). A očakávajú sa ďalšie zvučné mená.

Film Na nože 2 by sa mal začať natáčať toto leto v Grécku. Jeho premiéra je naplánovaná na rok 2022 na streame Netflix.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články