Osobnosť Oscar Isaac
N/A
Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

5.1.1980, Guatemala

Herecká filmografia
Dune2020
Duke Leto Atreides
Rodina Addamsovcov2019
Gomez Addams
Star Wars: Vzostup Skywalkera2019
Poe Dameron
Suburbicon: Temné predmestie2017
Roger
Star Wars: Poslední Jediovia2017
Poe Dameron
Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza2015
Ex Machina2015
Nathan
A Most Violent Year2014
Abel Morales
The Two Faces of January2014
Rydal
Inside Llewyn Davis2013
Llewyn Davis
Bourneov odkaz2012
Number 3
Ten Year2011
Sucker Punch2011
Blue Jones
Drive2011
Standard Gabriel
Robin Hood2010
Prince John