Prvý trailer k novému marvelovskému seriálu Moon Knight

18.1.2022|Ivet Kollárová|

Privítajte chaos.  

Marvel so streamom Disney+ prinesie v marci ďalší vzrušujúci zážitok v podobe akčnej fantasy psychologickej minisérie Moon Knight. Po seriáloch WandaVision, Falcon a Zimný vojak, Loki, What If...?Hawkeye to bude v poradí už šiesty seriál 4. fázy MCU. Zároveň bude prvým seriálom, v ktorom sa neobjaví žiadna známa postava z éry Avengerov.  A podľa slov hlavného predstaviteľa sa máme na čo tešiť, pretože novinka bude vybočovať od logiky super-hrdinského štandardu a ponúkne niečo nové a úplne odlišné. 

Oscar Isaac si v seriáli zahrá Marca Spectora, bývalého amerického námorníka, ktorý trpí disociatívnou poruchou identity, a ktorý nadobudne silu a super-schopnosti egyptského boha Mesiaca menom Khonshu. No čoskoro zistí, že novonadobudnuté schopnosti sú darom a zároveň aj prekliatím, ktoré mu skomplikujú už aj tak dosť problematický život aj s jeho niekoľkými identitami, jednou z nich je aj Steven Grant, ktorý trpí výpadkami pamäte a objavujú sa mu spomienky na iný život.

Okrem Isaaca si v seriáli zahrajú aj Ethan Hawke, Gaspard Ulliel, či May Calamawy. Autorom seriálu je Doug Moench a hlavným scenáristom je Jeremy Slater. Režisérom všetkých šiestich častí je egyptský režisér Mohamed Diab spoločne s Justinom BensonomAaronom Moorheadom.

Seriál Moon Knight bude mať na streame Disney+ premiéru 30. marca 2022.

Zdroj:  youtube.com Foto © Walt Disney/Disney+/Marvel/twitter

Súvisiace články