Trailer k filmu Don’t Worry Darling s Harrym Stylesom a Florence Pugh

3.5.2022|Ivet Kollárová|

Prvú ukážku z druhého filmu režisérky a herečky Olivie Wilde, Don’t Worry Darling odprezentovali štúdia Warner Bros. na konvergencii CinemaCon, ktorý sa konal minulý týždeň. A pokým pred týždňom prvá ukážka z filmu nebola dostupná verejnosti, o týždeň na to tu máme oficiálny trailer, ktorý nám predstavuje príbeh tohto psychologického thrilleru.

Alice a Jack tvoria šťastný pár, ktorý žije v idealizovanej komunite s názvom Victory v experimentálnom satelitnom mestečku. Pohodlie a luxus im zabezpečuje tajná misia Victory Project, na ktorej pracujú najmä muži. Všetci obyvatelia majú čo potrebujú, na čokoľvek si spomenú líder komunity zabezpečí a oni môžu žiť spokojný idylický život. Na oplátku zasvätia svoj život výhradne a bez otázok komunite Victory. Avšak Alice si začína všímať nedostatky tohto na pohľad dokonalého života a objavuje zlo ukryté pod povrchom tejto atraktívnej fasády. Postupne sa začína vypytovať viac a viac – o aký projekt sa vlastne jedná, o čo v ňom ide a prečo. Otázka znie, čo všetko je Alice ochotná obetovať, aby odhalila pravdu o tom, čo sa v skutočnosti deje v ich dokonalom svete? 

Wilde sa pri natáčaní filmu nechala inšpirovať niekoľkými filmovými klasikami ako Osudová príťažlivosť, Neslušný návrh, ale aj Počiatok, Matrix, či Truman Show. Rovnako sa nechala počuť: „Chcem, aby ste si predstavili život, v ktorom môžete mať všetko, po čom túžite. Nie len materiálne veci ako krásny dom, ideálne počasie a nádherné autá. Ale aj veci, na ktorých skutočne záleží ako pravá láska, perfektný partner, úprimné priateľstvo, či poslanie v živote, ktoré má skutočne význam.“

Wilde film natáčala na základe scenára, o ktorý sa postarala Katie Silberman. Film vychádza z príbehu od tvorcov CareyShane Van Dykeovcov. O kameru a pútavý vizuál sa postaral Matthew Libatique. V hlavných úlohách uvidíme aj slušné hollywoodske obsadenie na čele s Florence PughHarrym Stylesom v úlohách Alice a Jacka. Okrem nich uvidíme aj Gemmu Chan, Kiki Layne, Chrisa Pina, Nicka Krolla, Kate Berlant, Asifa Aliho, či samotnú Oliviu Wilde v jednej z vedľajších úloh.

Na filme Don’t Worry Darling spolupracovali štúdia WB so spoločnosťou New Line Cinema. Do kín v našich končinách by sa mal film dostať 22. septembra 2022.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/youtube

Súvisiace články