HODNOTENIE

LordSaky
Skvelý horror, skvelá atmosféra.
Hattori Hanzo
Až na pár brutálnych scén, v ktorých sa sťahuje koža alebo ostnatým drôtom pília vnútornosti, nejde o nijak prevratný horor. Zrejme bol robený skôr pre priaznivcov rovnomennej hry. So mnou to ale nepohlo.
matt006
guri
peto166
mne sa tento film celkom pacil aj ked je pravda ze to mohlo byt trochu hororovejsie... ale inak celkom dobre spraveny film!!!
jemmy
ORexXx
takisto sa pripajam k andymu - film nic moc,ocakaval som ovela ovela viac ako ponukol. Doslova som sa pri jeho pozerani nudil.
Akeron
Silent hill.. musim povedat ze tento film splnil viac ako moje ocakavania. Nebyt tych pasazi so Seanom Pennom ktore len zbytocne trhali film bolo by to za 5.. Samozrejme ako fanusik tejto hry mi to padlo presne tam kam som chcel... Ta atmosfera ma dusila len by to mohlo byt troska "hororovejsie"
kivi11
Neviem,ako sme na tom niekdo je asi moc narocny (bez urazky).Tak na tu staru vykopavku ako je Masaker motorovou pilou kazdy ma na to iny pohlad.Nahodou Sillent Hill mal podla mna aj dej aj hororove sceny a celkom pekne prepracovane modernou technikou.Kazdy podla chuti.Doporucujem.
andy
ocakaval som ovela viac... riadna somarina, ziadna hororova atmosfera, primitivny dej, neodporucam tim ktori vedia ocenit naozaj kvalitny horor, vlastne neodporucam nikomu.