HODNOTENIE

peto166
borovska
Veľmi dobré pokračovanie jednotky. Vadilo mi len to, čo tu už niekto v hodnoteniach spomínal, že niektoré scény sú ako vystrihnuté z Pána prsteňov, napríklad keď Lucy a Susan prenasledujú rytieri na koňoch a potom Susan zostane sama v lese a tí rytieri spomalene prichádzajú...
vendel
Pekný, ale jednotka bola lepšia.
zola
narnia je pekny film len skoda konca takto cela pokracovani nebude
benjedimaster
guri
Prva Narnia nebola velmi dobra, ale ani zla. Bola takym priemernym filmom. Dalo sa na to pozriet a clovek vcelku spokojne prezil 2 hodiny. Pokracovanie je na tom horsie. Je dlhsie a az tolko sa toho nedeje, tak casto Narnia dost nudi. Surodenecka stvorka mi je stale rovnako nesympaticka ako v prvom filme. Najviac mi vsak vadila snaha o kopirovanie Pana prstenov (vid scena na zaciatku s nahanackou na konoch). Mozno je to vsak dane predlohou, ktoru som necital. Na druhej strane triky su dost slusne, vyprava obstojna a zaverecna bitka prekvapujuco dobra. No to je asi tak vsetko.
Hattori Hanzo
Trošku sklamanie proti jednotke. Celý film sa toho veľa nedeje a dosť scén, na ktoré som sa tešil z trailerov vo filme chýba. Caspianov francúzsko-anglický prízvuk tiež filmu nepomáha. Aspoň, že na konci sa objaví dlho očakávaný levík.
tom88
Prvá Narnia ma veľmi milo prekvapila, bol som s nej unesený aj keď nemám 10 rokov, no Narnia 2 nepriniesla absolútne nič nového, aj keď nevravím, že to je zlý film. Páčilo sa mi to, no za 200 miliónov malo vzniknúť oveľa lepšie divadlo. Dejovo je to slabšie a rozťahané, herecky sa nič nevylepšilo, efekty sú možno na lepšej úrovni, ale to sa aj očakávalo a akcie je trocha viac. Režijne je to na tej istej úrovni ako jedntka, Adamson nevniesol filmu nič nové, žiaden nápad, ktorý by stál za to. Čo ma štve je, že sme si Aslana užili stašne málo, čo je podľa mňa veľká škoda. Je to len pekné pokračovanie, ktoré neurazí, ale ani neoslní. Dúfam, že trojka bude lepšia. 68%
Kalla
narnia ma veľmi zaujala už vtedy, keď som videla prvý film, ale myslím si, že dvojka je jednoznačne lepšia....
fantomas
Knihu som nečítal, tak nemôžem porovnávať podľa knižnej predlohy. V poslednom čase filmové spoločnosti produkujú fantasy filmy ako na bežiacom páse, a žial prevažuje tu kvantita nad kvalitou. Narnia: Princ Kaspián si naštastie udržal kvalitu oproti predchádzajúcemu dielu, ale zas poznám oveľa lepšie fantasy filmy.