film Labková patrola: Pripravení pomáhať a zachraňovať! (2019)
Film Labková patrola: Pripravení pomáhať a zachraňovať! (2019)
Video (1)

Labková patrola: Pripravení pomáhať a zachraňovať! (2019)

Réžia:

Charles E. Bastien

Žáner:

Animovaný

Krajina

Kanada

Dĺžka filmu

66 min

Slovenská premiéra:

30.1.2020 (Bontonfilm)

Pôvodný názov:

Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!

Už žiadny plač a žiadny priek, patrola má na všetko liek! Labková patrola sa vracia do kín a tento raz sa vám partička psích záchranárov na čele s chlapcom Ryderom predstaví v špeciálnom pretekárskom filme. V Adventure Bay sa schyľuje k veľkolepým automobilovým pretekom a kamaráti Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma a Skye pomáhajú s prípravami. Labky spolu vytvoria servisný tím pre svojho obľúbeného pretekára a tešia sa, že mu pomôžu zvíťaziť. Problém nastane, keď sa ich šampión nešťastnou náhodou zraní a nemôže šoférovať. Odvážnych psíkov však len tak niečo neprekvapí, sú vždy pripravení pomáhať a zachraňovať. Pre Labkovú patrolu nie je žiadna úloha príliš ťažká, žiadna misia nesplniteľná. Za volant sa teda posadí Marshall, šliapne na plyn a spolu s ostatnými kamarátmi predvedie v kinách skvelú, zábavnú jazdu.

Pretekársky diel doplnia dve najnovšie epizódy, v ktorých si „labkáči“ budú musieť poradiť s obrovským odtrhnutým balónom a čaká ich aj jedno pavúčie dobrodružstvo. Úloh je viac než dosť, takže, labky, hor sa do akcie!

Požiarnik Marshall, technik Rubble, policajt Chase, mechanik Rocky, vodný záchranár Zuma, letecká záchranárka Skye a pochopiteľne Ryder sú detským fenoménom súčasnosti. Prvé uvedenie ich dobrodružstiev v kinách v roku 2019 malo prekvapivo veľký úspech u nás aj vo svete, pre mnohé deti znamenala Labková patrola vôbec prvý výlet do kina a premiérový zážitok z veľkého plátna. Detskí diváci aj ich rodičia tak už netrpezlivo čakajú, kedy sa na plátna kín dostanú ďalšie príbehy odvážnych šteniatok.