Osobnosť Charlize Theron
N/A
Články (3)

Dátum narodenia:

7.8.1975, Benoni, Gauteng, Južná Afrika

Herecká filmografia
Tully2018
Marlo
Hľadá sa živý alebo mŕtvy2018
Elaine Markinson
Atomic Blonde2017
Lorraine Broughton
Rýchlo a zbesilo 82017
Cipher
The Coldest City2016
Lorraine Broughton
Kubo a kúzelný meč2016
Monkey (hlas)
Lovec: Zimná vojna2016
Ravenna
Mad Max: Zbesilá cesta2015
Imperator Furiosa
Temné miesta2015
Libby Day
Všetky cesty vedú do hrobu2014
Snehulienka a lovec2012
Zlá kráľovná
Prometheus2012
Vickers
Young Adult2011
Mavis Gary
Hancock2008
Mary Embrey
V údolí Elah2007
detektív Emily Sanders
Vzbura v Seattli2007
Ella
Aeon Flux2005
Æon Flux
Monštrum2003
Aileen
Ten najlepší2000
Gwen Sunday
Astronautova žena1999
Jillian Armacost
Diablov advokát1997
Mary Ann Lomax