Osobnosť Josh Brolin
Josh Brolin
Fotogaléria (2) | Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

12.2.1968, Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Avengers: Endgame2019
Thanos
Avengers: Nekonečná vojna - Časť 12018
Thanos
Sicario 22018
Matt Graver
Ave, Caesar!2016
Everest2015
Beck Weathers
Sicario2015
Matt
Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil2014
Dwight McCarthy
Inherent Vice2014
Bigfoot Bjornsen
Predĺžený víkend2013
Frank
Oldboy2013
Joe Doucett
Lovci gangstrov2012
John O'Mara
Muži v čiernom 32012
Mladý agent K
Jonah Hex2010
Jonah Hex
Poznáš muža svojich snov2010
Roy
Wall Street: Peniaze nikdy nespia2010
Bretton James
Skutočná guráž2010
Tom Chaney
W.2009
George W. Bush
Milk2008
Dan White
American Gangster2007
Detektív Trupo
Táto krajina nie je pre starých2007
Llewelyn Moss
Grindhouse: Planéta Teror2007
Block