Osobnosť Jan Budař
N/A

Jan Budař

Osobnosť Jan Budař
N/A

Dátum narodenia:

31.7.1977, Frýdlant, Československo

Herecká filmografia
Betlehemské svetlo2022
My deti zo stanice ZOO2021
policajt
Hmyz2018
Václav
Hovory s TGM2018
Karel Čapek
Čertovské pero2018
Slizniak
Inštalatér2016
Všetko alebo nič2015
Milan
Nežné vlny2014
Rozkoš2013
Hořící keř2013
 Radim Bures (3 episode
Polski film2012
herec
Lidice2011
Safebreaker Petiska
Odcházení2011
Albín
Czech Made Man2010
Jakub Vrána
Operace Dunaj2009
Ota
Súkromné pasce2008
Viktor, Tonda
Václav2007
brat František
Pravidla lži2006
Mistři2004
Bohouš