Osobnosť Jan Budař
N/A

Jan Budař

Osobnosť Jan Budař
N/A

Dátum narodenia:

31.7.1977, Frýdlant, Československo

Herecká filmografia
Tajomstvo a zmysel života2023
Max
A máme, čo sme chceli2023
Oldřich Smetana
Jan Žižka2022
Matthew
Betlehemské svetlo2022
Princ mamáčik2022
princ Ludvík
My deti zo stanice ZOO2021
policajt
Hovory s TGM2018
Karel Čapek
Čertovské pero2018
Slizniak
Hmyz2018
Václav
Inštalatér2016
Všetko alebo nič2015
Milan
Nežné vlny2014
Rozkoš2013
Hořící keř2013
 Radim Bures (3 episode
Polski film2012
herec
Odcházení2011
Albín
Lidice2011
Safebreaker Petiska
Czech Made Man2010
Jakub Vrána
Operace Dunaj2009
Ota
Súkromné pasce2008
Viktor, Tonda
Václav2007
brat František
Pravidla lži2006
Mistři2004
Bohouš