Osobnosť Ian McKellen
Ian McKellen
Fotogaléria (3) | Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

25.5.1939

Herecká filmografia
Cats2019
kocúr Gus
The Good Liar2019
Roy Courtnay
Kráska a zviera2017
Cogsworth
Mr. Holmes2015
Sherlock Holmes
Hobit: Bitka piatich armád2014
Gandalf
X-Men: Budúca minulosť2014
Erik Lehnsherr / Magneto -
Hobit: Smaugova pustatina2013
Gandalf
Hobit: Neočakávaná cesta2012
Gandalf
Hviezdny prach2007
Sprievodca filmom
Zlatý kompas2007
Iorek Byrnison (hlas)
Da Vinciho kód2006
Sir Leigh Teabing
X-Men 3: Posledný vzdor2006
Eric Lensherr/Magneto
Doogal*2006
Zebedee (hlas)
Spláchnutý2006
The Toad - hlas
X-Men 22003
Eric Lensherr / Magneto
Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa2001
Gandalf