Osobnosť Kristen Stewart
Kristen Stewart
Fotogaléria (1) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

9.4.1990, Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Lynn’s Long Halftime Walk 
Kathryn Lynn
Charlieho anjeli2019
Sabina Wilson
Billy Lynn2016
Kathryn Lynn
Café Society2016
Vonnie
Personal Shopper2016
Maureen Cartwright
Ofajč2015
Phoebe Larson
Camp X-Ray2014
vojačka Amy Cole
Sils Maria2014
Valentine
Twilight sága: Úsvit - 2. časť 2012
Bella Cullen
Snehulienka a lovec2012
Snehulienka
Na ceste2011
Marylou
Twilight sága: Úsvit - 1. časť2011
Bella Swan
Twilight Sága: Zatmenie2010
Bella Swan
Twilight Sága: Nov2009
Bella Swan
Útek do divočiny2008
Tracy Tatro
Súmrak2008
Bella Swan
Úkryt2002
Sarah Altman