Osobnosť Kristen Stewart
Kristen Stewart
Fotogaléria (1) | Video (1)

Dátum narodenia:

9.4.1990, Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Lynn’s Long Halftime Walk 
Kathryn Lynn
Billy Lynn2016
Kathryn Lynn
Café Society2016
Vonnie
Personal Shopper2016
Maureen Cartwright
Ofajč2015
Phoebe Larson
Camp X-Ray2014
vojačka Amy Cole
Sils Maria2014
Valentine
Twilight sága: Úsvit - 2. časť 2012
Bella Cullen
Snehulienka a lovec2012
Snehulienka
Na ceste2011
Marylou
Twilight sága: Úsvit - 1. časť2011
Bella Swan
Twilight Sága: Zatmenie2010
Bella Swan
Twilight Sága: Nov2009
Bella Swan
Útek do divočiny2008
Tracy Tatro
Súmrak2008
Bella Swan
Úkryt2002
Sarah Altman