Osobnosť Amanda Seyfried
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

3.12.1985, Allentown, Pennsylvania, USA

Herecká filmografia
Hľadá sa živý alebo mŕtvy2018
Sunny
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Sophie
Anon2017
dievča
Peter Pan2015
Mary
Chaos na Vianoce2015
Ruby
Macík 22015
Otcovia a dcéry2015
Katie
Všetky cesty vedú do hrobu2014
While We're Young2014
Darby
Podfukári2013
Kráľovstvo lesných strážcov2013
Mary Katherine (hlas)
Unesená2012
Jill
Bedári2012
Cosette
Lovelace2012
Linda Lovelaceová
Now2011
Sylvia Weis
Červená Čiapočka2011
Valerie
Vymedzený čas2011
Sylvia Weisová
Listy pre Júliu2010
Sophie
Milý John2010
Savannah
Mamma Mia!2008
Sophie