Osobnosť Amanda Seyfried
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

3.12.1985, Allentown, Pennsylvania, USA

Herecká filmografia
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Sophie
Hľadá sa živý alebo mŕtvy2018
Sunny
Anon2017
dievča
Macík 22015
Otcovia a dcéry2015
Katie
Peter Pan2015
Mary
Chaos na Vianoce2015
Ruby
While We're Young2014
Darby
Všetky cesty vedú do hrobu2014
Podfukári2013
Kráľovstvo lesných strážcov2013
Mary Katherine (hlas)
Bedári2012
Cosette
Lovelace2012
Linda Lovelaceová
Unesená2012
Jill
Vymedzený čas2011
Sylvia Weisová
Červená Čiapočka2011
Valerie
Now2011
Sylvia Weis
Milý John2010
Savannah
Listy pre Júliu2010
Sophie
Mamma Mia!2008
Sophie