Osobnosť Juliette Binoche
N/A
Články (2)

Dátum narodenia:

9.3.1964, Paríž, Francúzsko

Herecká filmografia
Ako byť dobrou ženou2020
Paulette Van der Beck
Pravda2019
Lumir
Pravda2019
Lumir
Kto si myslíš, že som2019
Claire Millaud
Ghost in the Shell2017
dr. Ouelet
Vnútorne slnko2017
Isabelle
Polina2016
Liria Elsaj
Ospalá zátoka2016
Aude Van Peteghem
Godzilla2014
Sils Maria2014
Maria Enders
Words and Pictures2013
Dina Delsanto
Camille Claudel 19152013
Camille Claudel
Cosmopolis2012
Didi Fancher
Cosmopolis2012
Didi Fancher
Život tej druhej2012
Marie Speranski
Čokoláda2000
Vianne Rocher
Anglický pacient1996
Hana