Osobnosť J.K. Simmons
N/A

J.K. Simmons

Osobnosť J.K. Simmons
N/A

Dátum narodenia:

9.1.1955, Detroit, Michigan, USA

Herecká filmografia
21 Bridges2019
Liga Spravodlivosti2017
komisár Gordon
Snehuliak2017
Arve Støp
Bastardi2017
Zootropolis2016
starosta Lionheart (hlas)
Patriots Day2016
seržant
Bodi: Psia Superstar2016
Khampa (hlas)
La La Land2016
šéf
Kung Fu Panda 32016
Kai (hlas)
Účtovník2016
Ray King
Men, Women & Children2014
Whiplash2014
Terence Fletcher
Temné nebo2013
Edwin Pollard
Predĺžený víkend2013
Mr. Jervis
Kontraband2012
Captain
Words, The2012
pán Jansen
Ultimate Spider-Man2012
J. Jonah Jameson
Juno2007
Mac MacGuff
Ďakujeme, že fajčíte2005
BR
Spider-Man 22004
J. Jonah Jameson
Spider-Man2002
J. Jonah Jameson