Osobnosť J.K. Simmons
N/A

J.K. Simmons

Osobnosť J.K. Simmons
N/A

Dátum narodenia:

9.1.1955, Detroit, Michigan, USA

Herecká filmografia
Morbius2020
J. Jonah Jameson
Palm Springs2020
Roy
21 Bridges2019
Snehuliak2017
Arve Støp
Bastardi2017
Liga Spravodlivosti2017
komisár Gordon
Kung Fu Panda 32016
Kai (hlas)
Účtovník2016
Ray King
Zootropolis2016
starosta Lionheart (hlas)
Patriots Day2016
seržant
Bodi: Psia Superstar2016
Khampa (hlas)
La La Land2016
šéf
Whiplash2014
Terence Fletcher
Men, Women & Children2014
Predĺžený víkend2013
Mr. Jervis
Temné nebo2013
Edwin Pollard
Words, The2012
pán Jansen
Ultimate Spider-Man2012
J. Jonah Jameson
Kontraband2012
Captain
Juno2007
Mac MacGuff
Ďakujeme, že fajčíte2005
BR
Spider-Man 22004
J. Jonah Jameson
Spider-Man2002
J. Jonah Jameson