Osobnosť Tom Cruise
N/A
Články (15)

Dátum narodenia:

3.7.1962, Syracuse, New York, USA

Herecká filmografia
Top Gun: Maverick2019
Maverick
Mission: Impossible - Fallout2018
Ethan Hunt
Múmia2017
Nick Morton
Barry Seal: Nebeský gauner2017
Barry Seal
Jack Reacher: Nevracaj sa2016
Jack Reacher
Mission Impossible 5 - Národ grázlov2015
Ethan Hunt
Na hrane zajtrajška2014
Lt. Col. Bill Cage
Nevedomí2013
Jack Harper
Rock of Ages2012
Stacee Jaxx
Jack Reacher: Posledný výstrel2012
Jack Reacher
Mission Impossible IV2011
Ethan Hunt
Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive2010
Roy Miller
Valkýra2008
plukovník Claus von Stauffenberg
Hrdinovia a zbabelci2007
senátor Jasper Irving
Mission Impossible 32006
Ethan Hunt
Vojna svetov2005
Ray Ferrier
Collateral2004
Vincent
Posledný samuraj2003
Nathan Algren
Minority Report2002
šéf John Anderton
Vanilkové nebo2001
David Aames
Mission: Impossible 22000
Ethan Hunt
Spaľujúca vášeň1999
Dr. William \'Bill\' Harford
Magnolia1999
Frank T.J. Mackey
Mission: Impossible1996
Ethan Hunt
Jerry Maguire1996
Jerry Maguire
Firma1993
Mitch McDeere
Navždy a ďaleko1992
Joseph Donnelly
Rain Man1988
Charlie Babbitt
Outsiders, The1983
Steve Randle