Osobnosť Steve Carell
Steve Carell
Fotogaléria (9) | Video (2) | Články (3)

Dátum narodenia:

16.8.1962, Concord, Massachusetts, USA

Herecká filmografia
Beautiful Boy2018
David Sheff
Súboj pohlaví2017
Bobby Riggs
Ja, Zloduch 32017
Gru / Dru (hlas)
Café Society2016
Phil Stern
Stávka na neistotu2015
Mark Baum
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day2014
Ben
Foxcatcher2014
John du Pont
Anchorman: The Legend Continues2013
Brick Tamland
Ja, zloduch 22013
Gru (hlas)
Druhá šanca2012
Dr. Bernie Feld
Seeking a Friend for the End of the World2012
Dodge
Bláznivá, hlúpa láska2011
Cal Weaver
Nočné rande2010
Phil Foster
Dinner for Schmucks2010
Barry
Dostante agenta Smarta2008
Maxwell Smart
Evan všemohúci2007
Evan Baxter
Horton2007
Mayor (hlas)
Malá Miss Sunshine2006
Frank Ginsberg
Za plotom2006
Hammy (hlas)
Office, The2005
Michael Scott
40 rokov panic2005
Andy
Bruce všemohúci2003
Evan Baxter
Kučeravá Sue1991
Tesio