Osobnosť Penélope Cruz
Penélope Cruz
Fotogaléria (2) | Články (5)

Dátum narodenia:

28.4.1974

Herecká filmografia
Paralelné matky2021
Janis
Film roka2021
Lola Cuevas
Bolesť a sláva2019
Jacinta
Všetci to vedia2018
Laura
Vražda v Orient exprese2017
Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný2017
Virginia Vallejo
Zoolander 22016
Grimsby2016
Kate
Španielska královná2016
Macarena Granada
Ma ma2015
Magda
Rozkoš v oblakoch2013
Jessica
Konzultant2013
Laura
Do Ríma s láskou2012
Anna
Príbeh môjho syna2012
Gemma
Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách2011
Angelica
G-Force: Veľmi zvláštna jednotka2009
Juarez
Rozorvané objatia2009
Lena
Vicky Cristina Barcelona2008
Maria Elena
Krásne sny2007
Anna / Melodia
Umierajúce zviera2007
Consuela Castillo
Volver2006
Raimunda
Sahara2005
Eva Rojas
Sexipistols2005
Maria Alvarez
Mandolína kapitána Corelliho2001
Pelagiu
Kokaín2001
Mirtha Jung
Vanilkové nebo2001
Sofia Serrano