Osobnosť Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Fotogaléria (6) | Video (2) | Články (12)

Dátum narodenia:

11.11.1974

Herecká filmografia
The Devil in the White City 
doktor H.H.Holmes
Vtedy v Hollywoode2019
Rick Dalton
Revenant Zmŕtvychvstanie2015
Hugh Glass
Vlk z Wall Street2013
Jordan Belfort
J. Edgar2012
J. Edgar Hoover
Veľký Gatsby2012
Jay Gatsby
Divoký Django2012
Calvin Candie
Počiatok2010
Jacob Hastley
Prekliaty ostrov2009
Teddy Daniels
Pavučina lží2008
Roger Ferris
11. hodina2007
rozprávač
Na druhej strane2006
Billy Costigan
Krvavý diamant2006
Danny Archer
Letec2004
Howard Hughes
Chyť ma, ak to dokážeš2002
Frank Abagnale Jr.
Gangy New Yorku2002
Amsterdam Vallon
Pláž2000
Richard
Titanic1997
Jack Dawson
Marvinova izba1996
Hank
Rýchlejší ako smrť1995
Kid
Čo žerie Gilberta Grapea1993
Arnie Grape