Osobnosť George Clooney
George Clooney
Fotogaléria (3) | Články (14)

Dátum narodenia:

6.5.1961

Herecká filmografia
Hra peňazí2016
Lee Gates
Ave, Caesar!2016
Krajina zajtrajška2015
Frank Walker
Gravitácia2013
Matt Kowalsky
Pamiatkári2013
George Stout
Deň zrady2011
Governer Mike Morris
Deti moje2011
Matt King
Američan2010
Jack
Muži čo čumia na kozy2009
Lyn Cassady
Fantastický pán Lišiak2009
pán Lišiak
Lietam v tom2009
Ryan Bingham
Po prečítaní spálte2008
Harry Pfarrer
Dannyho trinástka2007
Danny Ocean
Michael Clayton2007
Michael Clayton
Syriana2005
Bob Barnes
Dannyho dvanástka2004
Danny Ocean
Dannyho jedenástka2001
Danny
Traja králi1999
Archie Gates
Batman a Robin1997
Batman / Bruce Wayne
Pohotovosť1994
Dr. Doug Ross