Osobnosť Cate Blanchett
Cate Blanchett
Fotogaléria (3) | Video (3) | Články (4)

Dátum narodenia:

14.5.1969, Melbourne, Victoria, Australia

Herecká filmografia
Tajomstvo domu s hodinami2018
pani Zimmermanová
Debbina 82018
Lou
Thor: Ragnarok2017
Hela
Cesta času2016
vyprávač
Popoluška2015
Lady Tremaine
Manifesto2015
rôzne postavy
Carol2015
Carol Aird
Knight of Cups2014
Hobit: Bitka piatich armád2014
Galadriel
Hobit: Smaugova pustatina2013
Galadriel
Jasminíne slzy2013
Turning, The2013
Pamiatkári2013
Rose Valland
Hobit: Neočakávaná cesta2012
Galadriel
Hanna2011
Marissa Wiegler
Robin Hood2010
Marian
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Irina Spalko
Podivný prípad Benjamina Buttona2008
Daisy
Kráľovna Alžbeta: Zlatý vek2007
Kráľovna Alžbeta I.
Babel2006
Susan
Zápisky o škandále2006
Sheba Hart
Letec2004
Katharine Hepburn
Pán prsteňov: Návrat kráľa2003
Galadriel
Veronica Guerinová2003
Veronica Guerin
Káva a cigarety2003
Cate
Pán prsteňov: Dve veže2002
Galadriel
Banditi2001
Kate Wheeler
Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa2001
Galadriel
Muž, ktorý plakal2000
Lola